Wie zijn wij

Een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring

Al heel lang leven mensen samen met dieren. In de huidige maatschappij zijn huisdieren niet meer weg te denken. Al sinds 1971 is ons familiebedrijf gevestigd aan de Gasthuisstraat 11 in Tegelen. Sinds de overgang van vader op zoon is de winkel gegroeid naar een vloeroppervlak van maar liefst 650 m². Van die 650 m² is ruim de helft gereserveerd voor onze aquariumafdeling met een ruime keus aan aquariummeubels, (tropische) zoetwatervissen en waterplanten.

Nederland telt al meer dan 30 miljoen huisdieren zoals honden en katten, konijnen en knaagdieren. Maar ook zang- en sier vogels, postduiven en vijvervissen. Al die huisdieren verdienen een goede verzorging. Daarvoor ga je naar de dierspecialist. Je hebt in onze dierenwinkel een ruime keuze aan voer en verzorgingsartikelen voor bijna alle huisdieren. Wil je een konijn, cavia of hamster kopen, dan kunt je ook prima terecht bij Dierspecialist Het Natuurhuis. En natuurlijk ontbreekt ook de kanarie niet, of een parkiet, zebravink, Japanse meeuw, dwergpapegaai en diverse andere tropische vogels. Alles wat je huisdier nodig heeft kun je vinden bij Dierspecialist Het Natuurhuis. Loop maar eens vrijblijvend bij ons binnen.

Ons team van dierspecialisten

De eigenaren zijn Wim en Henriëtte Custers. Het team bestaat momenteel verder uit Maria, Wendy, Elfie, Helmie, Robin en Iris.

teamfoto-met-naam> Dierspecialist Het Natuurhuis | Dierspecialist | Wie zijn wij > algemeen

Tropisch aquarium

Siervissen staan inmiddels al op plek 3 in de lijst van meest gehouden huisdieren. In ruim 10% van de Nederlandse huiskamers vind je tegenwoordig siervissen. Onze afdeling Tropisch Aquarium telt meer dan 300 aquariums met honderden tropische zoetwatervissen uit diverse werelddelen. Bovendien verkopen wij tientallen soorten waterplanten. De beginnende en de ervaren liefhebber van deze mooie hobby hebben hierdoor een ruime keus. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ook aquariumvissen te houden die een speciale verzorging vergen. Regelmatig treft je in Het Natuurhuis dan ook tropische vissen aan die alleen aan ervaren aquarianen kunnen worden verkocht. Wij hebben met onze aquariumafdeling in de regio hierdoor een goede naam opgebouwd! Kom dus gerust eens kijken.

 

Bekijk onze winkel op Google Maps ⇐

 

Nieuwsbrief Dierspecialist

Schrijf je in voor de landelijke nieuwsbrief van Dierspecialist en blijf op de hoogte van alle landelijke akties en aanbiedingen: