Ons aanbod

Alle huisdieren hebben verzorging nodig.

Veel mensen zijn gek op huisdieren. Maar als je een huisdier hebt aangeschaft ben je ook verantwoordelijk voor een goede verzorging. Ieder huisdier heeft zo zijn eigen wensen en verlangens. Enkele voorbeelden:

Hond

Honden hebben een eigen, veilige plek nodig waar ze kunnen slapen en uitrusten, hun kluif kunnen opeten en waar ze zich kunnen terug trekken als ze het te druk vinden in huis. Een goed gebit is belangrijk voor een hond, dus moeten zijn tanden worden gepoetst. Iedere hond heeft vachtverzorging nodig en de juiste soort en hoeveelheid voeding.

Kat

Katten zijn relatief gemakkelijker te houden. Maar ook zij hebben een goede voeding en de nodige aandacht en speeltjes nodig, zeker als ze binnen blijven. Je moet dan meer rekening houden met de specifieke behoeften van een kat. Zo jaagt een kat meerdere uren per dag. Als een kat bang is zoekt hij altijd een hoger gelegen plekje op. Je hebt dus een klimpaal of klimmeubel nodig. En net als een hond heeft een kat een plekje nodig om zich terug te trekken en een plekje om zijn behoefte te kunnen doen.

Konijn

Konijnen hebben dagelijks verzorging nodig. Het zijn trouwens ook niet de gemakkelijkste dieren. Ze zijn gevoelig en vragen om aandacht. Ze moeten dagelijks worden gevoerd met de juiste voeding, hebben altijd vers water nodig en hun hok moet zeer regelmatig worden schoon gemaakt. Konijnen hebben ruimte nodig om te rennen en te springen. Zo houd je het konijn gezond. Konijnen worden graag geaaid en hun vacht moet regelmatig worden gekamd om vervilting te voorkomen, zeker als ze lange haren hebben. Je hebt een ruim hok nodig voor tenminste 2 konijnen. Een konijn is nu eenmaal niet graag alleen. Konijnen zijn levendig en slim en kunnen zich snel gaan vervelen.

De kanarie

Kanaries zijn zangvogels (de mannetjes kunnen prachtig zingen) die je gemakkelijk in huis kunt houden, maar ook buiten in een volière. Er zijn ook kleur- en postuurkanaries. Kanaries zijn gemakkelijk te houden. Zorg voor een ruime kooi met minimaal 2 zitstokken van de juiste dikte. Kanaries gaan graag in bad, dus zorg dat er regelmatig een badje aanwezig is. Maak de kooi, de zitstokken en voerbakjes regelmatig goed schoon en vervang de bodembedekking iedere week. Voor de kanarie verkopen wij speciale zaadmengsels, vitaminen en mineralen en grid en maagkiezel. Zorg dat er bovendien altijd vers en schoon drinkwater is. Zo blijft de kanarie gezond.

Dierspecialist Huismerken: gegarandeerde kwaliteit

Bij Dierspecialist Het Natuurhuis tref je naast de bekende A-merken voor iedere diergroep een of meerdere huismerken aan. Het Dierspecialist huismerk staat voor gegarandeerde kwaliteit en kan zich meten met die bekende A-merken. Doordat deze producten door Dierspecialist gezamenlijk “rechtstreeks bij de bron” worden ingekocht, kunnen we onze klanten een gunstigere prijs bieden zonder dat er sprake is van mindere kwaliteit. Onze huismerken voldoen aan alle kwaliteitseisen die je als consument zoekt in een product. Hierdoor durft Dierspecialist 100% smaak- en tevredenheidsgarantie te geven op deze producten. Naast de kwaliteit van onze huismerk-producten letten wij erop dat ze ook milieu- en diervriendelijk geproduceerd worden en dat de verpakking recyclebaar is.

 Lees meer over de huismerken op de website van Dierspecialist.

 

Ons winkel-aanbod

 • Alles voor je hond en kat
 • Cavia's, hamsters en konijntjes
 • Tropische vogels
 • Een grote aquariumafdeling
 • tientallen soorten vissen ⇒ Bekijk onze Aanbieding!
 • Levend vissenvoer
 • Voeders, snacks en speeltjes
 • Kooien en bodembedekkers
 • Manden, benches, krabpalen
 • Lederwaren, voerbakken etc.
 • Leuke cadeau-ideeën
 • Ruim gesorteerd, vele merken
 • Wij zijn een Royal Canin Expert Shop
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Gratis deskundig advies

 

Folder en webshop

Er is momenteel geen actuele landelijke folder van Dierspecialist. Je kunt producten 24/7 bestellen in de webshop van Dierspecialist. Als je ervoor kiest om je bestelling bij ons in de winkel op te halen, betaal je géén verzendkosten en kun je gewoon bij ons aan de kassa afrekenen met je pinpas.